black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

Overname - Easy Cleaning

06 juli, 2020

Door deze recente overname van EASY Cleaning SPRL in Bassilly, mogen we weer 61 huishoudhulpen en 9 strijkhulpen verwelkomen in de TRIXXO familie.

9 redenen waarom onze huishoudhulpen trotse helden zijn

19 juni, 2020

Poetsen, strijken, wassen, koken, boodschappen doen ... het lijken misschien eenvoudige taken, maar niets is minder waar. Huishoudelijk werk is fysiek inspannend, vergt volle inzet en nauwkeurigheid. Als je het dan ook nog eens met de glimlach doet, ben je echt sterk bezig.

De barbecue schoonmaken, hoe doe je dat?

06 juni, 2020

De dagen lengen, het wordt warmer en de zomer is in zicht. De perfecte tijd om de barbecue van onder het winter stof te halen. Maar voordat je je lekkere kipspiezen of spekfakkels op de gril kan leggen heeft je barbecue eerst een grondige kuisbeurt nodig. Wij leggen je in 3 eenvoudige stappen uit hoe je de barbecue het best kan schoonmaken!

Afwassen, een fluitje van een cent

27 mei, 2020

De meesten zien afwassen als een vervelende klus en stellen het liefst zo lang mogelijk uit. Maar wist je dat je met het juiste materiaal en slimme tips in no-time klaar bent? Lees deze tips, zet je favoriete muziek op en je bent klaar voor je het weet!

18 mei – Heropening strijkateliers

07 mei, 2020

Na een periode van sluiting door het coronavirus kijken we er erg naar uit om op 18 mei onze strijkwinkels te heropenen. Vanaf maandag 18 mei kan jij dus weer terecht in onze strijkateliers op de gebruikelijke openingsuren.

Hoe maak je het werk van je huishoudhulp aangenamer?

05 mei, 2020

Veel mensen hebben na een drukke werkdag geen tijd of zin om nog aan het huishouden te beginnen. De perfecte oplossing hiervoor? Een huishoudhulp die deze taken uit je handen neemt! Maar jijzelf kan het leven van een huishoudhulp ook gemakkelijker maken, wij leggen je kort uit hoe!