black decorative triangle

TRIXXO Dienstencheques

Nieuws

7 tips voor het onderhoud van je matras

15 maart, 2024

Een goede nachtrust begint bij een goed onderhouden matras. Een matras is een investering in je slaap en gezondheid, en daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze in optimale staat blijft. Hier zijn enkele tips voor het onderhoud van je matras.

7 slimme manieren om je werkdag te vereenvoudigen

04 maart, 2024

Je wordt wakker, voelt je uitgerust en klaar om aan je dag te beginnen zonder stress of haast. Klinkt dat voor jou eerder als een droom? Met een beetje extra voorbereiding en enkele slimme hacks kan je jouw werkdag als huishoudhulp aanzienlijk vereenvoudigen.

Oh, dat doe je toch niet zo?! 10 grote poetsblunders om te vermijden

19 februari, 2024

Onze huishoudhulpen zijn echte experts in hun vak en kennen de te vermijden fouten bij het schoonmaken als geen ander. Tijdens het poetsen kan je meer verkeerd doen dan je denkt. Wij geven je 10 tips om poetsblunders uit de weg te gaan.

Valentijn bij TRIXXO: huishoudhulpen Daniël en Iluminada zijn vijf jaar getrouwd

14 februari, 2024

Valentijnsdag, de dag waarop alle verliefde koppels hun appreciatie voor elkaar eens extra kunnen tonen. Voor deze gelegenheid zetten we graag Daniël en Iluminada in de kijker. Ze werken beiden als huishoudhulp bij TRIXXO en zijn reeds zeven jaar samen, waarvan vijf jaar getrouwd.

Het wondermiddel dat je altijd in huis hebt: schoonmaken met tandpasta

06 februari, 2024

Je tanden poetsen, dat doe je minstens twee keer per dag met tandpasta. Dat hoeven we je niet meer uit te leggen. Maar wist je dat je nog veel meer kan schoonmaken met behulp van wat tandpasta?

Voormalige huishoudhulpen vertellen over hun groeiverhaal bij TRIXXO

24 januari, 2024

Bij TRIXXO krijgt talent alle kansen. Talrijke leden van team TRIXXO schreven reeds een mooi groeiverhaal op hun naam. Datzelfde geldt voor onze huishoudhulpen. Voormalige huishoudhulpen Els Clemens, Dienstenchequeconsulente van kantoor Herk-de-Stad en Sonia Termolle, District Manager van Henegouwen, zijn hier mooie voorbeelden van.